Naar de inhoud Naar zoeken Naar hoofdmenu
Home » Nieuws » Bericht

Via WBV Beter Wonen inzicht in uw energieverbuik?

Algemeen

In deze tijd van hoge energiekosten en milieubewustzijn biedt Beter Wonen haar huurders de mogelijkheid om zelf inzicht te verkrijgen in het energieverbruik in hun huishouden.

Via dit online aanmeldformulier kunt u bij Beter Wonen uw interesse aangeven voor het op basis van bruikleen verkrijgen van een Homewizard P1 meter die u in de meterkast aan uw slimme meter bevestigt.

Homewizard P1 meter (klik hier voor meer informatie)
De meeste huishoudens hebben de afgelopen jaren via Liander een slimme meter in de meterkast gekregen. Aan deze slimme meter kan een P1 meter bevestigd worden waarmee u uw stroomverbruik, teruglevering (wanneer u zonnepanelen heeft) en gasverbruik kunt inzien.

De P1 meter bevestigt u aan uw slimme meter en samen met een te downloaden app op uw telefoon/tablet/pc ziet u uw verbruik.
Als u de nieuwste versie van de slimme meter heeft (SMR5) dan volstaat alleen een P1 meter. Wanneer u een ander type meter heeft dan heeft u mogelijk ook een USB-C adapter nodig die de P1 meter van stroom voorziet. Deze adapter verstrekt Beter Wonen niet.
Meer informatie over welke slimme meter u in de woning heeft kunt u terugvinden op de website van uw energieleverancier.

Voorwaarden
Als uw slimme meter geschikt is en u zich heeft aangemeld voor de P1 meter stelt WBV Beter Wonen deze P1 meter kosteloos, voor de duur van 13 maanden aan u beschikbaar. U tekent bij uitgifte een bruikleenbewijs en levert de meter na 13 maanden (of eerder in geval van een huuropzegging) weer in bij Beter Wonen. U krijgt informatie over het bevestigen van de meter in de meterkast en hoe u uw verbruik hiermee kunt inzien via een bijbehorende app. De app die u hiervoor nodig heeft moet u zelf downloaden op uw telefoon/tablet/pc.

Hoe meldt u zich aan?
Wilt u graag inzicht in uw verbruik en gebruik maken van ons aanbod en een P1 meter in bruikleen krijgen? Meldt u dan aan door dit online aanmeldformulier in te vullen. Mocht de link bij u niet werken, dan kunt u ook de QR-code met uw telefoon scannen.

Na aanmelding nemen wij dan z.s.m. contact met u op.

 

 

Disclaimer
Beter Wonen is niet verantwoordelijk voor het op juiste wijze monteren van de meter in uw meterkast en het werkend krijgen van de meter met behulp van de app.